Menikah dengan Iklan

Written By pcbolong on Thursday, December 8, 2011 | 12:59 AM

Sudahkah anda menikah? kalau sudah, silahkan tutup blog ini dari browser Anda. Artikel ini hanya untuk yang belum pernah menikah. Eh...atau yang sudah menikah juga boleh, kalau mau ber-poligami. Penulis sendiri sampai sekarang belum menikah, karena ber-triliun-triliun alasan (bukan jomblo.say no to jomblo..wuahahah!). Artikel ini cuma sebuah alat promosi saya saja untuk sebuah iklan yang sudah nangkring di sebelah kanan blog gua. Lihat saja, ada iklan yang mengajak "AYO NIKAH". Model yang ada di gambar iklan itu cantik banget bro!manis..haha...(tp gak semanis cewek gua!)

Iklan itu bisa nangkring di situ karena gua ikutan program dari Technopreneur Indonesia. Klik aja link nya kalau mau liat infonya, dan langsung aja daftar kalo tertarik. Technopreneur Indonesia adalah seperti perusahaan penyedia iklan. Kita bisa pasang iklan dari perusahaan yang bekerjasama dengan Technopreneur Indonesia, salah satunya ya iklan ajakan menikah tersebut.

Iklan itu bukan dari pemerintah biar kita segera menikah...haha mana ada pemerintah nyuruh menikah :)) . Iklan itu adalah iklan dari perusahaan kontak jodoh muslim. Langsung saja klik iklan itu kalo kamu kesulitan cari cewek muslim buat dinikahin, sapa tau cocok. haha, jangan lupa undang-undang gua kalo berhasil. Paling enggak, lo bisa menikah krn liat iklan di blog gua :P

Selain iklan kontak jodoh, ada juga iklan yang jualan rumah, dan mobil. Tarik terus skrol mouse ke bawah. Paling bawah kamu bakal liat 3 iklan. Yang dua iklan mobil sama rumah. Yang paling kiri iklan buat ikutan Technopreneur Indonesia kalo kamu tertarik, lumayan lah...baut tabungan nikah..haha.

Okehh,,,cuma ini yang bisa gua tulis kali ini, dalam keadaan mabok...mabok coding :))

6 comments:

Anonymous said...

Fashion Games of Teen Girls Interested Are Fun These challenges are at times shared amongst buddies.
A murder mystery game is a fun way to pass the time during the twenties theme party.
That is the new craze in on the internet gaming, and numerous girls and
teens are possessing a blast.

Visit my blog :: refinancing loans

Anonymous said...

One thing that you should practice, and the only time that I believe you will dump your kayak will be when exiting and re-entering the
boat. There is a trade-off however that needs to be discussed.
To read more about sea kayaking and kayak fishing,
see the content-rich blogs Sea Kayaking Dot Net and North - American Kayak Fishing.


Feel free to surf to my webpage - global positioning systems gps

Anonymous said...

In that case, this kind of question should not be taken from
any show telecasted in specific country. Below are listed a few popular pubs where one can chill in
Mumbai. The Bull's Head Pub, Bangkok.

Also visit my web blog :: pub quiz austin

Anonymous said...

The decor on the inside of the restaurant is absolutely beautiful.
Brazenhead is a great place to go with your family or for a
business lunch or dinner, but if you are looking for a party
atmosphere, this isn't it. The buccal cavity is a small cavity that has neither jaws nor teeth.

my weblog ... Best Pub Quiz Names

Anonymous said...

Upon returning to the starting line, the first player must pass
the sugar cube to the next teammate in line and so on.

I've played Nancy Drew for years and even her saccharine personality is more 3D than Lindsay or 'Linds') as she calls herself. Spice things up by including these Halloween-themes recipes:.

Check out my blog post - mortgage lenders ()

Anonymous said...

Fashion Games of Teen Girls Interested Are Fun These
challenges are at times shared amongst buddies. For adults, a
virtual makeover of hair and makeup may be the
equivalent of a little one hood game, with an improved style sensibility that tends
to make the knowledge each entertaining and inspirational.

I hope you have fun planing a birthday party
for your tween, I hope my birthday party ideas for tween's helped you.

Feel free to visit my blog :: funny videos